Bejelentés



Generátor építés
Ha szeretnéd,hogy egy generátor megoldja Ingyen az elektromos és fűtési igényedet: jó helyen jársz.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.












Szavazás




Ingyenenergia a Házunkban

Álmodoztál már arról, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene fizetned a lakásod vagy házad rezsijéért egy fillért se? Biztos vagyok benne, hogy igen! A most következő oldalakon azt tudhatod meg, hogyan lehet ezt megvalósítanod a jelenlegi technikai eszközöket felhasználva.

A megoldás az Ingyenenergia használata.

Pénzt csak egyszer kell költened - a berendezések vételére,megépítésére - utána azonban nyugodtan elfelejtheted a számlákat. Ha azt gondolod, hogy ez lehetetlen, akkor csak olvasd végig a következő oldalakat és meglátod, hogy így is lehet élni!

Jelenleg a következő energiahordozókért fizetünk minden hónapban: az elektromosságért, a gázért, vízért és fűtésért.

A gázzal a gáztűzhelyet működtetik és sok helyen ezzel oldották meg a vízmelegítést és a fűtést is. Mi villanytűzhelyet fogunk alkalmazni, fűtésre és vízmelegítésre pedig a különböző egyébb módszereket használunk. Ezzel a gázt ki is kapcsolhatjuk  mivel a fűtést se gázzal oldjuk meg.

 

A nyomtatáshoz kattints rám!
A 800*600-as képrnyőméretre váltáshoz kattints rám!

Házunk elektromosenergia ellátása

 

Első látásra talán úgy tűnik, hogy egy teljes háztartás energiaellátását nem lehet házi körülmények között megoldani, mivel azok rengeteg energiát igényelnek. Az elkövetkező oldalakon ezt a tévhitet szeretném eloszlatni.

Az itt javasolt energiaellátó rendszert (legalábbis annak bizonyos formáit) bárhol alkalmazhatod: lakásban, házban, nyaralóban, sőt akár hajón is.

A következő ábrán ennek a rendszernek a felépítését láthatod.

1.ábra. A háztartásunk energiaellátó rendszere

Mint az ábrán is látható, a különböző energiaforrások, mint például a Nap, a szél, a Föld stb. energiáit akkumulátorokban tároljuk el, s ezt az eltárolt 12 V-os vagy 24 V-os egyenfeszültségű energiát alakítjuk át egy inverter segítségével szabványos 220 V-os 50 Hz-es hálózati feszültséggé. Ennek oka az, hogy az energiaforrások nem mindig állnak a rendelkezésünkre, nem süt mindig a nap, nem fúj mindig a szél, így az energiát valahol tárulnunk kell ezekben a szünetekben is. De van egy másik oka is: a fogyasztók koránt sem egyenletesen veszik fel a működésükhöz szükséges energiát és nagy részük csak időlegesen működik, amit aztán kikapcsolt állapot követ. Ha az akkumulátor töltésére felhasznált energiaforrásunkat úgy kéne tervezni, hogy az a csúcsidőkben felvett energiát biztosítsa állandóan, akkor az feleslegesen nagy helyet foglalna el, nem is beszélve a horribilis belekerülési költségekről.

Ezért inkább az egyébb energia forrás megépítésén fáradoztam,fáradozom.Ezért megalkottam egy generátort ami most már sorozat gyártásra is kerülhet.

A következő oldalakon más lehetőségekkel is megimerkedhetsz az ingyenenergia kinyeréséhez.


Az Ingyenenergia gép definíciója

 

Ingyenenergia-gépnek nevezünk minden olyan rendszert, mely a környezet energiáját /mozgási , indukciós,stb /úgy hasznosítja, hogy ezen energia vezérlése, irányítása a környezeti energiánál kevesebb energia befektetésével történik. A megcsapolt környezeti energia egy részét a rendszer bemenetére vezetve a rendszer önfenntartóvá válik, azaz működéséhez a folyamat beindításán kívül nincs szükség külső energiaforrásra. Az Ingyenenergia-gép nem egy örökmozgó, mivel működése közben egy idő után elhasználódnak mozgó alkatrészei.

 




Üzenetküldés
Küldj hozzászólásokat !

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?



Hírek


Linkek






Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!